Korkunç cinayet 9 ay sonra çözüldü!

Bursa’da geçen mart ayında tartıştığı kişiyi öldürerek parçalara ayırdıktan sonra poşetleyip dere kenarına atan kişi cinayetten 9 ay sonra yakalandı.

Korkunç cinayet 9 ay sonra çözüldü!

BÜLENT CİVANOĞLU

 

Olay, geçen mart ayında meydana gelmişti. Evlenmek isteyen Hüseyin Altı, kendisine eş bulması için yakın arkadaşı Akif Tamtürk’ten yardım istedi. Bunun üzerine Akif Tamtürk, Üsküp’ten kız bulduğunu söylerek Hüseyin Altıdan para talebinde bulundu. Hüseyin Altı, Akif Tamtürk’e belli zamanlarda 44 bin lira ödedi.

 

İki arkadaş, Tamtürk’ün Gökdere’deki evinde buluştu. Hüseyin Altı parayı ödemesine rahmen, Tamtürk eş adayını getirmedi. Parayı da geri vermeyince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Tamtürk, Altı’yı bıçaklaya öldürdü. Cesedi parçalara ayıran Tamtürk, torbalara koyduğu Altı’nın cesedini pazar arabasıyla dere kenarına attı.

 

Cinayetin ardından polis Hüseyin Altı’nın telefon kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemenin ardından Akif Tamtürk gözaltına alındı. Tamtürk’ün, emniyetteki sorgusunda her şeyi itiraf ettiği öğrenildi.

Emniyette ifadesi alınıp ardından adliyeye sevk edilen Akif Tamtürk tutuklanarak cezaevine gönderildi

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X