Korkunç cinayetin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı

Zonguldak’ta 22 yaşındaki Necla Sağlam’ın evinde boğazı kesilmiş halde bulunmasıyla ilgili olarak ifadelerine başvurulan sevgilisi S.C., iş arkadaşı Kibar E. ve Hüseyin T.’nin sorgulamaları sürüyor.

Korkunç cinayetin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde evinde boğazı kesilmiş halde bulunan 22 yaşındaki Necla Sağlam’ın cenazesi defnedilmek üzer dün akşam saatlerinde memleketi Isparta’ya gönderildi. Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri, Necla Sağlam’ın sevgilisi olduğu öne sürülen S.C., iş arkadaşı Kibar E. ve Hüseyin T.’yi ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamada evinde kanlı mendil bulunan Kibar E. ve diğer şüpheliler ise suçlamaları kabul etmedi. Öte yandan Necla Sağlam’ın cezaevinde bulunan babası Ahmet Sağlam’ın daha önce kendisine şiddet uyguladığı iddia edilirken, genç kızın babası hakkında defalarca şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Isparta’daki kız yetiştirme yurdunda büyüyen, Büro Yönetimi Asistanlığı Bölümü’nden mezun olup Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda memur olarak göreve başlayan Necla Sağlam’ın yaklaşık iki ay önce Karadeniz Apartmanı’na taşındığı öğrenildi.

Kibar E.’nin evindeki çöp kovasında kanlı mendile rastlayan polis ekipleri, el koyduğu malzemeleri kriminal laboratuvarına gönderdi.

İfadesine başvurulan Hüseyin T. ise bir süre önce Kibar E. ile ilişki yaşadığını ardından da ayrıldığını söyledi. Hüseyin T., polisteki ifadesinde Kibar ile Necla’nın arasının iyi olmadığını ve Kibar’ın çevresine “Necla’yı facebooktan silin, ya da beni silin” dediğini öne sürdü.

Öte yandan, Necla ile bir süre önce telefonda görüştüklerini söyleyen Hüseyin T., Necla’nın Kibar hakkında “O tehlikeli birisi” dediğini söyledi. Olayın soruşturması genişletilirken, gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X