Korkunç iki kaza: 3 ölü, 7 yaralı

Adana’da, aküsü biten traktörünü çalıştırmak için yamaçtan aşağı bırakan sürücü, traktörün devrilmesi sonucu römorkun altında kalarak hayatını kaybetti. Bu kazanın olduğu bölgeden dönen ambulans ile hayatını kaybeden sürücünün yanına giden yakınlarının

Korkunç iki kaza: 3 ölü, 7 yaralı

Alınan bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi Karlı Mahallesi’ndeki  evinden eşiyle zeytin toplamak için yola çıkan İsmet Aydın, plakasız traktörünün  aküsünün bittiğini fark etti.

Aydın, çalıştırmak için yamaç aşağı bıraktığı traktörün devrilmesi  sonucu römorkun altında kaldı. Aydın’ın eşinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık  ve CANKUR ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Aydın’ın  hayatını kaybettiğini belirledi. Kazadan dönen ambulans ile olay yerine giden otomobil çarpıştı

 

Traktör kazasına gittikten sonra dönen Ali Erbaşlı (48) yönetimindeki  01 CUN 27 plakalı ambulansla, Karlı Mahallesi’ne giden İsmet Aydın’ın  yakınlarının içinde bulunduğu Fevzi Omay yönetimindeki 01 ET 660 plakalı  otomobil, merkez Sarıçam ilçesi Kozan Yolu’nda kafa kafaya çarpıştı.

 

Kazada, otomobildeki Resul Ergin (50) olay yerinde hayatını  kaybederken  sürücüsü Fevzi Omay, Elif Karaer, Nuray Ergin (43) ile ambulans  sürücüsü Ali Erbaşlı, sağlık personeli RamazanDuman (39) ve Aysun Yavuz (31),  stajyer Alperen Can Sırkıntı (27) ve Cemile Şengültekin (17) yaralandı.

 

Kazanın ardından 8 yaralı kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken  araç sürücüsü Fevzi Omay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten verilen trafik, yolun  temizlenmesinin ardından tekrar açıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X