Korkunç son! Tanınamayacak hale geldi

Aydın-İzmir karayolunda gece yarısı meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmek isteyen bir şahıs feci şekilde hayatını kaybetti.

Korkunç son! Tanınamayacak hale geldi

Önce bir aracın çarpıp kaçtığı tahmin edilen 62 yaşındaki Remzi Dora’nın üzerinden daha sonra çok sayıda aracın geçtiği ve bir sürücünün durumu fark etmesi üzerine olayın ortaya çıktığı belirlendi. Öte yandan yine İncirliova’da meydana gelen diğer bir kazada aynı aileden 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, İncirliova’da yaşayan ve gece Ömerbeyli Mahallesindaki bir yakınına ziyarete giden 62 yaşındaki Remzi Dora, ziyaret dönüşü karayolundan karşıya geçerken henüz özelliği ve plakası belirlenemeyen bir araç tarafından çarpıldı. Yol ortasında kalan şahsın üzerinden yoldan geçen diğer araçlar da geçince şahıs adeta tanınmayacak dereceye kadar ezildi. 

Yoldan geçen başka bir sürücünün durumu fark edip güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine olay yerinde inceleme yapan ekipler, cesedin İncirliova’da ikamet eden Remzi Dora’ya ait olduğunu belirledi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, kaza mahallinde ele geçirilen bir otomobile ait parçadan yola çıkılarak kazanın aydınlatılmaya çalışıldığı öğrenildi.

Öte yanadan yine İncirliova’da meydana gelen diğer bir kazada aynı aileden 3 kişi yaralandı. H.G. İ.G. ve İ.G. isimli yaralı şahıslar ambulansla Aydın’a kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X