Korkunç tablo!

Bakaye Traore iki sezon içerisinde sadece 13 lig maçına çıktı, ne gol atabildi, ne de asist yapabildi.

Korkunç tablo!

Bursaspor’un verim alamadığı yabancı isimlerinden biri de Bakaye Traore…Geçen sezon başında Milan’dan bonservis bedeli ödenmeyen renklere bağlanan tecrübeli orta saha oyuncusu tam bir hayal kırıklığı yarattı. 2014-2015 sezonunda yeşil beyazlı formayı 10 Süper Lig maçında giyen Malili oyuncu, ne gol atabilmiş, ne de asist yapabilmişti. Bakaye Traore için bu sezonda tablo değişmedi, hatta daha kötüye gitti. 31 yaşındaki oyuncu 25 haftası sona eren Spor Toto Süper Lig’de şuana kadar sadece 3 lig maçta forma giydi. 

1 KEZ TAM OYNADI

Yine gol atma ve asist yapma becerisi gösteremeyen Traore, en son Eskişehirspor lig maçında 11’de forma bulmuş ve oyundan alınırken ise Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile kısa bir tartışma yaşamıştı. Diğer önemli bir ayrıntı ise Traore, Bursaspor formasıyla şuana kadar sadece 1 lig maçında tam olarak 90 dakika sahada kalabildi. Sadece 4-0’lık Osmanlıspor karşılaşmasını tamamlayan deneyimli krampyon kupa maçlarında daha fazla şans aldı. Yeşil beyazlı kulüple 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Traore yıllık 1 milyon Euro kazanıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X