Korkutan deprem sonrası canlı yayında duyurdu! 7 bin kişiye ulaşacak

İstanbul’da büyük paniğe neden olan deprem sonrası Müge Anlı, canlı yayında Kızılay işbirliği ile yapılan Mobil Aşevlerinin müjdesini verdi. Projeler hayata geçtikten sonra 7 bin kişiye yemek dağıtımı yapılacak.

Korkutan deprem sonrası canlı yayında duyurdu! 7 bin kişiye ulaşacak

İstanbul’da dün yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem, yürekleri ağza getirdi. Bugün de Türkiye’nin bir numaralı gündemi olan depremle ilgili televizyonlar da konuyu programlarına taşıdı.

DEPREMİ DEĞERLENDİRDİ

ATV’nin en çok izlenen sabah kuşağı programı Müge Anlı da konuklarıyla birlikte dün yaşanan depremle ilgili konuyu değerlendirdi. Anlı, deprem anında neler yapılması gerektiğini anlattı.

MÜJDEYİ VERDİ

Depremle ilgili yeteri kadar önlem alınması gerektiğine vurgu yapan Müge Anlı, “Elimde iki tane dosya var” diyerek, sevindiren haberi duyurdu. Müge Anlı, toplanan bağışlarla yapılan aşevleri ve mobil aşevleri ile ilgili bilgi verdi.

7 BİN KİŞİYE ULAŞACAK

5 mobil aşevi projesinde ise, aşevleri TIR’larla doğal afet neredeyse oraya gidecek ve halkın yiyecek ihtiyacını karşılayacak. Projeler faaliyete geçtikten sonra, 7 bin kişiye yemek dağıtımı yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X