Korkutan yangın! İtfaiye olay yerinde sahur yaptı

İstanbul Avcılar’da İnşaat malzemeleri satan bir işyerinin palet deposunda yangın çıktı. Palet deposunda çıkan yangın yan bölündeki dükkânlara sirayet ederken olay yerine gelen işyeri sahipleri gözyaşlarına boğuldu.

Korkutan yangın! İtfaiye olay yerinde sahur yaptı

Olay, Tahtakale Mahallesi, Eski İstanbul Caddesi üzerinde bulunan inşaat malzemeleri satan depoda 01. 00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre mahalle sakinleri depoda alevleri görerek itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine Avcılar, Başakşehir, Bakırköy, Şişli, Bayrampaşa ilçelerine bağlı itfaiye ekipleri geldi.

Depoda çıkan yangın kısa sürede yan bölümdeki 4 iş yerine daha sıçradı. Olayın meydana geldiği cadde polis ekiplerince kapatılarak, trafik akışı durduruldu. Ayrıca yangın yan bölümden bulunan benzin istasyonunda da yangından dolayı itfaiye ekiplerince tedbir alırken istasyon kapatıldı. İşyeri sakinleri itfaiye ekiplerine tepki gösterirken alevleri kendileri hortumla söndürmeye çalıştı.

Yangın esnasında civarda bulunan bir vatandaş, alevlerin ilk paletlerden çıktığını söyleyerek,” Yangın mahallinde bulunan depolar kül olurken, yanan işyerleri içerisindeki, bir iş makinası ve TIR’da maddi hasar oluştu. Yangın bir anda paletlerden çıktı. Aniden parladı. Ne olduğunu anlamadık. Daha sonrasında elektrik telleri diğer dükkânlara düşünce o taraflara da alev sıçradı” dedi.

İTFAİYE EKİPLERİ SAHURUNU YANGIN YERİNDE YAPTI

Yangının sahura denk gelmesi nedeniyle İtfaiye ekipleri yemeklerini olay yerinde yedi. Yangını soğutma çalışmaları itfaiye ekipleri tarafından sürdürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X