Korkuteli’de Konteynırlar Dezenfekte Oluyor

Korkuteli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelindeki tüm çöp konteynırları dezenfekte ediliyor. Korkuteli Belediye…

Korkuteli’de Konteynırlar Dezenfekte Oluyor

Korkuteli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelindeki tüm çöp konteynırları dezenfekte ediliyor. Korkuteli Belediyesi tarafından çöplerin düzenli olarak toplanmasının yanında konteynırların bakımı ve temizliği de çevre sağlığı açısından çok önemli olduğuna değinildi. Korkuteli Belediyesi, ilçenin temiz ve düzenli olması için her gün titiz ve yoğun bir çalışma yürütüyor. Çöplerin toplanması kadar, çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesi çalışmalarını da sürdüren belediye ekipleri, ilçe merkezi, mahallelerde bulunan çöp konteynırlarını periyodik olarak dezenfekte ediyor. Temizlenen konteynırların çevre sağlığı açısından çok önemli olduğunu belirten Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, “Çöp toplamanın belediyelerin rutin, ancak en önemli hizmetlerinde birisi. Yaz aylarında konteynırların altlarında oluşan çöpler, koku ve sinek sorununa neden olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle ekiplerimiz, ilçe genelinde bulunan çöpleri düzenli olarak topluyor. Çöplerin düzenli olarak toplanmasının yanında bakımı ve temizliği de çevre sağlığı açısından çok önemli. Bu nedenle çöp konteynırlarımızı düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Mevsim dolayısıyla yıkama ve dezenfekte uygulamasını sıklaştırdık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X