‘Koronalıyım’ diyerek polise tükürmüştü! Emekli astsubay hakkında flaş gelişme

Antalya’da birlikte yaşadığı Karmen Volice (40) ile tartışan ve ölümle tehdit eden emekli astsubay Ebubekir D. (46), olay yerine gelen polise “Ben de koronavirüs var” diyerek tükürüp, küfür etmişti. Ebubekir D. (46), ‘görevi yaptırmamak için direnme’, ‘hakaret’ ve ‘kamu malına zarar vermek’ suçlarından hapis ve adli para cezaları aldı. Ebubekir D.’nin tüm cezaları ertelendi.

‘Koronalıyım’ diyerek polise tükürmüştü! Emekli astsubay hakkında flaş gelişme
Polis, Ebubekir D. ile konuşup, ikna etmeye çalıştı. Ebubekir D., polise teslim olmayacağını belirterek, olay yerine askeri görevlilerin gelmesini istedi. Bunun üzerine olay yerine özel harekat ekipleri ile İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler geldi. Binaya giren ekipler, yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından Ebubekir D.’yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülmek istenen Ebubekir D., ekip otosuna bindirileceği sırada “Ben koronavirüslüyüm” diyerek, tükürüp, küfretti. Ekip otosuna zarar veren Ebubekir D., emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ebubekir D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

‘TEHDİT VE HAKARETLERDE BULUNMUŞTUR’

Son dakika: Koronalıyım diyerek polise tükürmüştü Emekli astsubay hakkında flaş gelişme

CEZASI ERTELENDİ

Sanık Ebubekir D., beraatını isteyerek, “Polisler olayı kişiselleştirmiştir. Ben öldürüleceğimden emindim. İki rekat da namaz kıldım. Ben o kadar çatışmaya girmiş insan olarak ilk kez kendimi aciz hissettim” diye konuştu.

Mahkeme, sanığa ‘görevli memura görevini yaptırmamak için direnme’ suçundan suçundan 9 ay 10 gün hapis, ‘hakaret’ suçundan 7 bin 600 TL adli para cezası, ‘kamu malına zarar verme’ suçundan ise 10 ay hapis cezası verdi, ancak bu cezayı da 6 bin TL adli para cezasına çevirdi. Mahkeme cezalarla ilgili sanık hakkındaki hükmün açıklanmasını erteleyip, 5 yıl denetim süresine tabi tutulmasına hükmetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X