Kortta heyecan başlıyor

Hafta sonunda yapılacak Davis Cup Tenis Turnuvası Avrupa/Afrika 2. Grup’ta milli tenisçiler seyirci avantajını kullanmak istiyor.

Kortta heyecan başlıyor

Teniste Davis Cup Avrupa/Afrika Bölgesi 2. Grup’ta Belarus’la 17-19 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da karşılaşacak Türk Milli Takımı’nın oyuncuları, seyirci avantajını kullanarak rakiplerini yenmek istedikleri söylediler. Karşılaşmaların oynanacağı Garanti Koza Arena’da düzenlenen basın toplantısına milli tenisçiler Haluk Akkoyun, Marsel İlhan, Cem İlkel, Barış Ergüden ve Anıl Yüksel katıldı.

SICAK ETKİLEYECEK

Milli takım kaptanı Haluk Akkoyun, rakiplerinden daha iyi olduklarını vurgularken, turnuvada Türkiye’nin en önemli oyuncusu olan Marsel İlhan, maçların sıcakta oynanacak olmasının kendilerini etkileyeceğini ancak seyirci avantajını iyi bir şekilde kullanacaklarını ifade etti. Genç tenisçi Cem İlkel, Barış Ergüden ve Anıl Yüksel ise, iyi bir hafta sonu geçirip Belarus’u mağlup etmek istediklerini kaydetti. Turnuvada kura çekimi yarın yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X