Kortta Shinikova rüzgarı

Bursa Cup II’de önceki gün Dia Evtimova ile birlikte çiftlerde şampiyonluğa ulaşan Isabella Shinikova, dün ise Julieta Lara Estable’yi 2-0 yendi ve 10 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

Kortta Shinikova rüzgarı

TOLGA ÖZTAŞ

 

Podyum Tenis Kulübü tarafından düzenlenen 10 bin dolar ödüllü ITF Turnuvası’nda teklerde Julieta Lara Estable’yi 2-0’la geçen Isabella Shinikova şampiyon oldu. 

Önceki gün çiftlerde de Dia Evtimova ile birlikte kupaya uzanan Isabella böylelikle Bursa’da duble yapma başarısını gösterdi. 23 yaşındaki Bulgar raket organizasyonda sırasıyla İsrailli, Britanyalı ve Kırgız rakiplerini yenerek adını finale yazdırmıştı.

6. zaferi

PodyumPark’ta toprak zeminde gerçekleşen organizasyonun finali büyük bir çekişmeye sahne oldu. Arjantinli Julieta Lara Estable ile karşılaşan, İsabella Shinikova dört kez servis kırdığı maçı 6-3, 6-4’lük setlerle 2-0 kazandı. 

Kariyerinde altıncı kez kupa sevinci yaşayan Bulgar raket 10 bin TL’lik para ödülünün yanı sıra kazandığı birincilik kupasını Türkiye Tenis Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Hasan Ataç’ın elinden aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X