Kortta şölen başladı

Mihraplı Tenis Kortları’ndaki organizasyonda 99 sporcu mücadele ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen TSYD 13 Yaş Üstü Tenis İl Birinciliği’nde start verilirken, organizasyonun ilk günü sporcuların kıran kırana mücadelesine sahne oldu.

Kortta şölen başladı

RECAİ UYSAL

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi’nin bu yıl 2.’sini organize ettiği 13 Yaş üstü Tenis İl Birinciliği’nde heyecan başladı. TSYD Bursa Şubesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis İl Temsilciliği’nin düzenlediği organizasyonda ilk maçlar dün oynandı. Büyükşehir Belediyesi Mihraplı Tenis Kortları’nda start alan İl Birinciliği’ne katılım da oldukça fazlaydı. 16 Haziran’a kadar sürecek organizasyonda raketler kürsü için efor sarf ediyorlar.

16 HAZİRAN’DA BİTECEK

Geleceğin şampiyon raketlerinin sahne aldığı İl Birinciliği’nde 15 kulüpten 35 kız, 64 erkek sporcu kürsü mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz yıl da büyük heyecana sahne olan organizasyonun ilk gününde sporcuların performansı izleyenlerden alkış aldı. Büyük heyecanın yaşandığı İl Birinciliği’nde şampiyonlar 16 Haziran’da yapılacak maçların ardından belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X