Kortta şov sürüyor

ABD Açık Tenis Turnuvası’nda favori isimler yollarına kayıpsız devam ediyor.

Kortta şov sürüyor

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık’ın 3. gününde, tek erkeklerde son şampiyon Sırp Novak Djokovic ile İspanyol Rafael Nadal üçüncü tura yükselirken, tek kadınlarda 2 numaralı seribaşı Alman Angelique Kerber ve Danimarkalı Caroline Wozniacki, üçüncü tura yükselen favori tenisçiler oldu. 12 Eylül’e kadar devam edecek turnuvada, üçüncü gün maçları tamamlandı. Tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Djokovic, kolay bir zafer elde etti. Çek rakibi Jiri Vesely’in sol kolundaki sakatlık nedeniyle maçtan çekilmesiyle Djokovic, bir üst tura çıktı.

ÇAĞLA VEDA ETTİ

Turnuvanın 4 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal, İtalyan Andreas Seppi’yi 6-0, 7-5 ve 6-1 sona eren setlerle 3-0 yenerek, adını üçüncü tura yazdırdı. Tek kadınlarda Angelique Kerber, 6-2 ve 7-6’lık iki setin ardından Hırvat Mirjana Lucic-Baroni’yi 2-0 yenerek tur atladı. Wozniacki ise 9 numaralı seribaşı Rus Svetlana Kuznetsova’yı 6-4’lük setlerle 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldi. Dünya sıralamasında 66. basamakta bulunan milli tenisçi Çağla Büyükakçay ise Çek rakibi Petra Kvitova’ya 7-6 ve 6-3’lük setlerle 2-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X