Kortta Türk fırtınası

İstanbul’da devam eden TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda teklerde Çağla Büyükakçay, çiftlerde ise İpek Soylu-Andreea Mitu ikilisi yarıfinale yükseldi.

Kortta Türk fırtınası

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nın çiftler bölümünde İpek Soylu, Rumen partneri Andreea Mitu ile yarı finale yükselirken, teklerde Çağla Büyükakçay yarıfinal biletini kaptı. Garanti Koza Arena’da devam eden turnuvanın çiftler çeyrek finalinde İpek Soylu-Andreea Mitu ikilisi, Natela Dzalamidze (Rusya)-Veronika Kudermetova (Rusya) çiftini 6-2’lik setlerle 2-0 yenmeyi başardı.

ÇAĞLA TARİHE GEÇTİ

Soylu-Mitu ikilisi, yarıfinalde Japon Nao Hibino-Kurumi Nara çiftiyle kozlarını paylaşacak.Tekler çeyrek finalinde, 6 numaralı seri başı Japon sporcu Nao Hibino ile karşılaşan milli tenisçi Çağla Büyükakçay ise müsabakayı 6-1 ve 6-2’lik setlerle 2-0 galip tamamlayarak adını yarı finale yazdırdı. Çağla, İstanbul Cup’ta tekler yarıfinaline kalan ilk Türk sporcu olarak bir ilke daha imza attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X