Koşaner’den Özel’e yanıt

Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, Necdet Özel’in ”Kaçacak olsam 2011’de kaçardım’ sözlerine tepki gösterdi. Koşaner, ”Sayın Özel’in hiçbir askere yakıştırılmayacak suçlayıcı ifadelerini yakışıksız buldum ve üzüntüyle karşıladım’ dedi.

Koşaner’den Özel’e yanıt

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nun davetine, ‘Sorularınızı yazılı bildirin’ yanıtını veren eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, eleştirilere tepki göstermişti. Özel, ”Kaçmadım, buradayım. Komisyonun sorularını bekliyorum. Kaçsaydım 2011’de kaçardım. Ben elini taşın altına koymuş biriyim. O dönem gidenler gibi yapmadım, görev üstlendim’ demişti.

Özel’in açıklamalarına tepki gösteren eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, yazılı açıklamasında, ”Türk Silahlı Kuvvetleri’nin iki emekli komutanı arasında, silahlı kuvvetlerimize zarar vereceğini bildiğim bir polemiğe girmeyi kesinlikle uygun bulmuyorum. Ancak, birlikte yaşadığımız sıkıntılı döneme rağmen, Sayın Özel’in hiçbir askere yakıştırılmayacak suçlayıcı ifadelerini yakışıksız buldum ve üzüntüyle karşıladım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X