Köse güven tazeledi

Türk Sağlık-Sen’in 6. Olağan Genel Kurulu’nda Şube Başkanı Mustafa Köse, yeniden başkan seçildi. Tek listeyle gerçekleşen kongrede, güven tazeleyen Köse, kullanılan 98 oyun tamamını aldı.

Köse güven tazeledi

SEYİT GÜNDOĞAN 

Kongrede konuşan Köse, yap boz gibi oynanan sağlık sisteminin faturasının çalışanlara çıkartıldığını belirterek, bakanlıktan sağlık personeli arasında yaşanan adaletsizliklerin giderilmesi için üzerine düşeni yapmasını beklediklerini söyledi.

Sağlık çalışanın gerçek anlamda temsilcisinin Türk Sağlık-Sen olduğunu kaydeden Köse, “Sorun çok ama ümit var. O ümidin adı Türk Sağlı-Sen’dir. Günlük menfaatlerin peşinden koşmadık, zulmü görmezden gelmedik. Bu çizgimizden taviz vermeden yolumuzda ilerleyeceğiz. Başarmak ve kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sağlık çalışanlarının güçlü ve gür sesi olmak için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

TÜRK YEREL HİZMET-SEN’DE YILMAZ YENİDEN…

Türk Yerel Hizmet-Sen’de ise, Muhammet Yılmaz yeniden başkan seçildi. İki listeninin yarıştığı kongrede mevcut başkan Muhammet Yılmaz, 51 oyla tekrar seçilirken, diğer aday İbrahim Uğurlu ise 35 oyda kaldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X