KOSGEB Ödül törenine Bursa imzası

KOSGEB 2014 Ödülleri’nde 12 finalist çıkaran Bursa, 3 büyük ilin toplamını geride bıraktı. Bursa’dan 2 firma, kendi kategorilerinde birinci oldu. Başbakan Davutoğlu, ”Bursa ile gurur duyuyoruz” dedi.

KOSGEB Ödül törenine Bursa imzası

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’nde finale kalan firmalar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı görkemli bir törenle ödüllerini aldılar. 

Toplam 40 işletmenin finale kalırken, Bursalar’ın 12’sinin Busalı olması dikkat çekti. Bursa; İstanbul, Ankara ve İzmir’in finalistlerinin toplamını geride bırakmayı başardı. KOBİ Büyük Ödülü kategorisinde NSK, Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü kategorisinde ise MEKPA 1.’lik ödülünün sahibi oldu.

BAŞBAKAN’DAN TEŞEKKÜR

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni’nde 40 finalistin 12’sinin Bursa firması olduğunu ve tüm kategorilerde Bursa’lı KOBİ’lerin bulunduğunu öğrenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, şunları kaydetti: “KOBİ’lerimiz sayesinde Türk ekonomisi sürdürülebilir kalkınmayı başaracaktır. 2023 kalkınma hedeflerine ilerlerken, daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Bu noktada üretim ve sanayimizin başkenti Bursa’mızın çok değerli temsilcilerinin ödül törenindeki ağırlığını görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Başarılarını yakından izlediğimiz ve gurur duyduğumuz Bursa iş dünyasına özellikle teşekkür ediyor, tüm firmalarımıza başarılar diliyorum.”

MİLLETVEKİLLERİ DE ORADAYDI

Başbakan Davutoğlu’nun da hazır bulunduğu törende ödüllerini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın elinden alan Bursa’lı KOBİ’lerin gurur gecesine Bursa milletvekilleri Bedrettin Yıldırım, Canan Candemir Çelik, Hüseyin Şahin ve Mustafa Öztürk de katılarak, ödül mutluluğuna ortak oldular. KOSGEB Başkanı Recep Biçer ve KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ’ın da hazır bulunduğu tören sonrasındaki buluşmada, başarılı firmaların temsilcileri ile bir araya gelen Bursa Milletvekilleri ve Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir kent ekonomisini en iyi şekilde temsil eden girişimcileri tebrik ettiler.

EKONOMİNİN YILDIZI

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ, ”Başarılarıyla her zaman ülke ekonomisinin yıldızı olan Bursa iş dünyamızın KOSGEB 2014 Ödül Töreni’ne yine damga vurması hepimizi mutlu etti. Sayın Başbakanımızın da övgülerine mazhar olan Bursa ekonomisini temsil eden KOBİ’lerimizin tüm kategorilerde finalist çıkarabilmesi de özellikle altı çizilmesi gereken bir başarıdır” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X