Kosova Cumhurbaşkanı Jahjaga’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Taziye

Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga, Suruç’ta yapılan terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taziye mesajı gönderdi. Suru…

Kosova Cumhurbaşkanı Jahjaga’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Taziye

Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga, Suruç’ta yapılan terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taziye mesajı gönderdi. Suruç kentinde düzenlenen korkunç terör saldırısı ile ilgili haberi büyük bir üzüntü ile aldıklarını belirten Kosova Cumhurbaşkanı Jahjaga, matemin bu ağır anlarında düşünceleri ile dualarının, terör saldırısında hayatını kaybedenlerin aileleri ile tüm Türk halkına dönük olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanı Jahjaga taziye mesajında şu cümlelere verdi: “Terör ve radikal akımlara karşı mücadele ortak mücadeledir ve vatandaşlarımızın geleceği ile kalkınması için bu fenomene karşı koyulması zor fakat karar verici olacaktır. Terör ve radikal akımlara karşı mücadele, evrensel barışının tesisi ve dünyada istikrarın muhafaza edilmesi için ortak mücadeledir. Bugün Türk halkı ile birlikteyiz, onlarca gencin hayatını kaybetmesinden dolayı Türk halkının acılarını paylaşmaktayız. Türk halkı, ortak değerler ve genel güvenliğin korunması için demokratik dünyanın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Kosova Cumhuriyeti halkı ile kurumları adına, Siz ve Türk halkına içten taziyelerimi iletirim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X