Koşukavak için konuştu; Kötü bir insan değilim…

Seleznov, Bursaspor’un eski teknik direktörü Yalçın Koşukavak’a dair olumsuz duygular beslemediğini söyledi…

Koşukavak için konuştu; Kötü bir insan değilim…

YEVGEN SELEZNOV: GOL AÇIK ARA OFSAYT
Maçta takımı adına ilk golü kaydeden Yevgen Seleznov ise iyi oynamadıklarını belirtirken, “Bu futbol. Evet bizim için bir hata ama hakem de inanılmaz hatalar yaptı. Rakibin attığı gol açık ara ofsayt. Hakem neden bayrak kaldırmadı, sağda veya solda adı yardımcı olan hakem, orta hakeme neden yardım etmedi anlamadım. Herkes hata yapabilir, ancak bu hakemlere zarar vermiyor, bize zarar veriyor. Geride 10 maçımız daha var” diye konuştu.

“KÖTÜ BİR İNSAN DEĞİLİM”
Hedeflerinin Süper Lig olduğunu kaydeden Seleznov, Bursaspor’un eski teknik direktörü Yalçın Koşukavak’a dair olumsuz duygular beslemediğini söyleyerek, “Sadece o değil, hiç kimseye karşı negatif duygu taşımıyorum. Ben kötü bir insan değilim. Sadece bazı insanları umursamıyorum. Bu benim problemim değil. Ben elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum. Bazı teknik direktörler bazı oyuncuları sevmez. Buna ne yapabilirsiniz ki” dedi.

Seleznov, ayrıca, Altay karşısında sakat sakat oynadığını da sözlerine ekledi.

(DHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X