‘Kötü Çocuk’ izdihamı

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Tolga Sarıtaş’ın paylaştığı ‘Kötü Çocuk’ filminin Bursa galası dün Kent Meydanı AVM’de izdihama neden oldu.

‘Kötü Çocuk’ izdihamı

GENÇ KIZLAR AKIN ETTİ…

Büşra Küçük‘ün yazarlığını yaptığı, gençler arasında büyük ilgi gören ‘Kötü Çocuk’ kitabından aynı adla sinemaya uyarlanan filmin galası büyük ilgi gördü. Özellikle Tolga Sarıtaş’ın hayranı olan genç kızların akın ettiği gala heyecanlı anlara sahne oldu. Ellerinde cep telefonlarıyla görüntü almaya çalışan kızlar, organizasyonun yapıldığı alanda izdihama neden oldu.

DAVA HAKKINDA YORUM YOK…

Bu arada dün Antalya’da bir mankenlik ajansı sahibi Esra Fişekçioğlu Maeyer, ajansına bağlı olan Afra Saraçoğlu’nun, kendilerini devreden çıkararak anlaşmalar yapması üzerine 53 bin TL’lik tazminat davası açmıştı. Galada kendisine bu konuda sorular yöneltilen Saraçoğlu, ‘Sadece film hakkında konuşalım’ diyerek yorum yapmaktan çekindi.

İkilinin filmdeki öpüşme sahnesi, özellikle sosyal medyada çok konuşuldu. Oyuncular bu sahneler karşısında, ‘Bu bizim işimiz’ dediler.

Tolga Satıtaş, Afra Saraçoğlu, Sarp Akkaya ve yönetmen Yağız Alp Akaydın, galada artık klasikleşen selfie çekimini de gerçekleştirdi.

İZDİHAM YAŞANDI

Tolga Sarıtaş’ın hayranı olan genç kızlar, dünkü galaya ilgi gösterdi. Kızlar, telefonlarıyla görüntü alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

FIRAT TORAMAN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X