‘Kötü dizilere tavır koyun’

Usta oyuncu Altan Gördüm, konuk olduğu bir söyleşide seyircinin kaliteli ve eğitimli isimlerin dizilerini izlemesi gerektiğini söyledi.

‘Kötü dizilere tavır koyun’

Öğrencilerle buluştuğu etkinlikte düşüncelerini aktaran Altan Gördüm, kötü işleri de iyi işler gibi izleyen seyircinin reytingleri etkilediğini ve özellikle TV’de kaliteyi düşürdüğünü söyledi. 

Seyircinin kötü dizilere karşı tavır koyması gerektiğini dile getiren Gördüm, kendisinin de rol aldığı ‘Kavak Yelleri’ni beğenmediğini, ancak seyircinin ilgisi nedeniyle yapımın uzun süre ekranda kaldığını belirtti.

TERCİHLERİN ROLÜ ÇOK BÜYÜK

Kaliteli ve eğitimli oyuncuların dizilerinin izlenmesi gerektiğini anlatan Gördüm, dizilerin ekranda kalmasında seyircilerin tercihlerinin rolü olduğunu belirtti. ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde olduğu gibi eğitimi olmayan kişilerin profesyonel dublaj desteği alarak ekrana gelmesini, basın tarafından da ‘usta oyuncu’ şeklinde lanse edilmelerini eleştiren oyuncu, ‘Seyirci bu konuda eğitimli ve seçici olmalı’ diye konuştu.

SEYİRCİ EĞİTİMLİ DEĞİL

İzleyicinin de eğitimli ve seçici olması gerektiğini belirten Altan Gördüm, kalitesiz dizilerin uzun süre yayınlanmasını seyircinin eğitimli olmamasına bağladı. 

Altan Gördüm, TV’de yayınlanan programları izlerken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında görüşlerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X