Kötü niyetliler bana bir lütuf

Son dönemde özellikle sosyal medyadan aldığı kötü eleştirilerden etkilenmediğini söyleyen taze modacı Şeyma Subaşı, bu eleştirileri yapanları Allah`ın bir lütfu olarak görüyor.

Kötü niyetliler bana bir lütuf
Adını Acun Ilıclı’yla duyuran ve hatta Ilıcalı’yla olan ilişkisinden bir kız çocuğu dünyaya getiren Şeyma Subaşı, sosyal medyadan çok eleştiri aldığını ancak bu eleştirilerden etkilenmediğini söyledi.
 
Subaşı, ‘Bu kötü niyetli insanlar bana Allah’ın bir lütfu. Çünkü hakkımda konuşarak günahlarımdan arınmama ve beni kamçılayarak hayatta her alanda başarılı olmama vesile oluyorlar’ dedi.
 
TASARIMLARIM KENDİ TARZIM
 
İstanbul Moda Haftası kapsamında ilk defilesini gerçekleştiren Şeyma Subaşı, ‘İleriki zamanlarda ‘Şeyma Subaşı’ kimliğimle tasarımlarımı oluşturacağım için artık daha yoğun bir çalışma içine gireceğim’ diye konuştu. Tasarımlarının bundan böyle farklı şehirlerdeki showroom’larda satışa sunulacağını söyleyen Subaşı, koleksiyonlarında her zaman kendi tarzını yansıtmaya çalıştığını da vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X