Dusan Alimpijevic: ‘Kötü oynarken bile kazanmak çok önemli!’

Frutti Extra Bursaspor’da Başantrenör Dusan Alimpijevic, Tofaş galibiyetini, “Normalden az sertlikte oynuyoruz ve akabinde oyunu tehlikeye atıyoruz. En iyi basketbolu oynamadığımız zamanlarda bile kazanmanın bir yolunu bulmuş olmamız çok önemli” diyerek yorumladı…

Dusan Alimpijevic: ‘Kötü oynarken bile kazanmak çok önemli!’

Emre KURTBAY

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. hafta maçında Bursa derbisinde Tofaş’ı 83-82 mağlup ederek son 6 lig maçında 5. galibiyetini elde eden Frutti Extra Bursaspor’da Başantrenör Dusan Alimpijevic kötü oynarken bile kazanmanın yolunu bulmalarının çok önemli olduğunu söyledi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Alimpijevic, derbide normalden daha az sertlikte oynadıklarını ifade etti.

OYUNU TEHLİKEYE ATIYORUZ

Rakiplerinin sadece 6 serbest atış kullanma fırsatı yakaladığını aktaran 36 yaşındaki çalıştırıcı, “Normalden az sertliklte oynuyoruz ve akabinde oyunu tehlikeye atıyoruz. Bu maç rakibimizi sadece 6 serbest atış yapmaya zorladık. En iyi basketbolu oynamadığımız zamanlarda bile kazanmanın bir yolunu bulmuş olmamız çok önemli” ifadelerini kullandı.

TARAFTARIMIZ SALONU DOLDURSUNLAR

Bursasporlu taraftarlara destekleri için teşekkür eden ve çarşamba günü oynanacak Cedevita Olimpija maçına davet eden Alimpijevic, “Tofaş çok kaliteli bir takım, galibiyet için mutlu olmalıyız. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Çarşamba günü evimizde Cedevita Olimpija ile önemli bir maça çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı salonu doldurmaya davet ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X