Köy meydanında pompalı dehşeti: 3 ölü!

Balıkesir’in Altıeylül İlçesi’nde, 28 yaşındaki Kadir Akşit, bir gün önce bir düğünde tartıştığı üç kişiyi, köy konağının yanındaki kahvehanenin önünde pompalı tüfekle öldürdü. Olayın ardınan kaçan K.A., bir süre sonra tüfekle birlikte jandarmaya teslim o

Köy meydanında pompalı dehşeti: 3 ölü!

Kırsal Akçakaya Mahallesi’nde, dün yapılan bir düğünde, çiftçilik yapan evli ve birçocuk babası Kadir Akşit, emekli polis olan eski muhtarı Süleyman Çağlayan (66), yanındaki köylülerden Cengiz Bozdağ (50) ve Hasan Doğan (51) ile tartıştı. Araya girendüğün evi sahipleri ve diğer köylüler, tartışmanın daha fazla büyümesini önledi. Yaşananları kabullenemeyen K.A., pompalı tüfeğini alarak bugün saat 15.30 sıralarında tartıştığı üç kişinin oturduğu köy konağı yanındaki kahvehaneye geldi. Bunu gören hasımlarının kaçmasına fırsat vermeyen K.A., pompalı tüfeği peşpeşe ateşledi. 

Vücudunun çeşitli yerlerine saçmaların isabet ettiği Cengiz Bozdağ ve Hasan Doğanolay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan eski muhtar Süleyman Çağlayan, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Çağlayan, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

Olayın ardınan kaçan K.A., bir süre sonra suç aleti tüfekle jandarmaya teslim oldu. Akçay Mahallesi Muhtarı Yaşar Yaraş, uzun yılladır böyle bir olayın mahallerinde yaşanmadığını belirterek, bütün köylülerin şokta olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X