Köy okullarına Hande desteği

Ünlü şarkıcı Hande Yener, köy okullarına kütüphane kurulması için başlatılan sosyal sorumluluk projesine destek vermek için kitap topladı.

Köy okullarına Hande desteği

Mersin’de düzenlenen proje kapsamında hayranlarından kitap getirmesini isteyen Hande Yener, izdihama neden oldu. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği etkinlikte Yener, sevenleriyle tek tek ilgilendi. 

Bu arada soruları da yanıtlayan Hande Yener, ‘Sosyal sorumluluk projelerine karşı zaafım var. Bu tarz projelerde yer almaktan dolayı çok mutluyum’ dedi.

DUYARSIZ KALINMAMASI GEREK

İşin içerisinde çocukların olduğu tüm etkinliklere elinden geldiğince yer almaya çalıştığını da sözlerine ekleyen Hande Yener, ‘Özellikle köy okullarındaki çocukların eğitimine destek sağlayacak olan bu proje bence  duyarsız kalınamayacak kadar özel’ dedi. Daha sonra mini bir konser veren Hande Yener, şarkılarıyla kitap getiren sevenlerine teşekkür etmiş oldu.

Benim değil Demet’in rekabeti var

Bir gün sonra Bodrum’da konser veren Hande Yener, yeni aldığı evinde Demet Akalın’la komşu olduğunu hatırlatan gazetecilere konuştu. Yener, ‘Ben rezidanstayım, komşularım futbolcular ve Fatih Terim. Demet Akalın’a bol şans diliyorum. Benim hiçbir zaman rekabetim yok, Demet Akalın’ın var’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X