Köy okullarına Kıraç desteği

Şarkıcı Kıraç, İstanbul’daki konserine gelen dinleyenlerinden yanlarında getirmelerini istediği kitap ve kırtasiye malzemelerini, köy okullarına gönderdi.

Köy okullarına Kıraç desteği

ÇAĞRIYA KAYITSIZ KALMADI…

Rock müziğin güçlü sesi Kıraç, son hızla devam ettiği konserlerinin yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerini de aralıksız sürdürüyor. ‘Sınırsızlar’ adlı topluluğun köy okulları için başlattığı kampanyaya duyarsız kalmayan Kıraç, İstanbul’da verdiği konseri izlemeye gelen hayranlarından yanlarında kullanmadıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini getirmelerini istedi.

KÖY ÇOCUKLARINA UMUT OLDU…

Kıraç’ın çağrısına kulak veren sevenleri de konsere yanlarında çok sayıda kitapla geldi. Toplanan tüm yardım malzemelerini, ‘Kitabı raflara değil herkesin okuyabileceği alanlara koy’ ilkesiyle yola çıkan ‘Sınırsızlar’ topluluğuna teslim eden Kıraç, köy okullarına büyük bir destek sağlamış oldu. Yardımsever üyeler, Kıraç’a çocuklar adına teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X