Köy okullarının önemi çok büyük

İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, İznik Boyalıca İlkokulu`nu ziyaret etti.

Köy okullarının önemi çok büyük
Başarılı bir eğitim öğretim yılı geçmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Sarıkaya, “Geleceğe yön verecek bir toplum oluşturmak için eğitim ve öğretimin ne kadar önemli olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, yeni bir eğitim-öğretim maratonuna başlamış bulunmaktalar. Çocuklarımıza en kaliteli hizmeti sunmak istiyoruz. Çalışmalarımızı da eğitim-öğretimde en yüksek çizgiyi yakalamak üzere sürdürüyoruz’ dedi.
 
Köy okullarının önemli bir misyon yüklendiğini belirten Veli Sarıkaya, “Köy okullarımızın bulunduğu bölgelerin kültür merkezleri olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerimiz sadece öğrencilerimize hizmet vermiyor. Burada öğrenci velilerimizin ve köy halkının da ihtiyacı olan konularda eğitim almalarını sağlıyorlar. Öğrencilerimizin gelişimi ve yönlendirilmesinde büyük pay sahibi olan öğretmenlerimiz, aynı zamanda köy halkının da gelişimine önemli katkılar sağlıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X