Köy yolları sıcak asfalt oluyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı’nın Yenişehir’in bazı köylerinde gerçekleştirdiği sıcak asfalt ve satıh kaplama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Köy yolları sıcak asfalt oluyor

Çalışmaların gerçekleştirildiği güzergâhlarda inceleme yapan AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, yolların trafik bakımından artık daha güvenli ve konforlu duruma geldiğini belirtti.

2017 yılı asfalt sezonunda bugüne kadar Yenişehir’in 5 köy yolunda toplam 17 kilometre uzunluğunda sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını söyleyen Kamıl, bu çalışmanın toplam 20 kilometre uzunluğundaki 7 köy arasındaki bağlantı yollarında da gerçekleştirilmesinin planlandığını anlattı.

7 köyün bağlantısının sağlandığı güzergâhlarda toplam 14 kilometre satıh kaplama çalışmasının bitirildiğini ifade eden Kamıl, 11 köy yolunda ise satıh kaplama çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydetti.

Bu yılki asfalt çalışmalarında bugüne kadar önemli mesafeler alındığını vurgulayan Kamıl,”Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla köy yollarımızda da ulaşım artık daha güvenli ve konforlu biçimde sağlanıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X