Köy yollarına asfalt

Birçok bölgede eş zamanlı yol yapım çalışmalarının başlatıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1,5 yıl içinde Bursa’da asfaltlanmayan köy yolu kalmayacağını söyledi.

Köy yollarına asfalt

Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’ün Ortaköy, Muratköy, Soğukdere, Maden ve Gazelli bölgelerinde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor. Birçok bölgede eş zamanlı olarak yol yapım çalışmalarının başlatıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bazı bölgelerde de sıcak asfalt için hazırlık yapıldığını kaydetti. Altepe, 1.5 yıl içerisinde Bursa’da asfaltlanmayan köy yolu kalmayacağını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de sürdürülen asfaltlama çalışmalarını inceledi. Yolu, medeniyet olarak gördüklerini ve tüm köylerin yollarını silbaştan düzenlediklerini ifade eden Başkan Altepe, 1 yılda yeni bölgelerde 170 milyon TL’lik asfalt harcaması yaptıklarını kaydetti. 

İnegöl’de de yol yapım çalışmalarının sürdüğünü, merkezin yanında köylerin de bu haktan yararlandığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 91 köyü ulaşılabilir kılmak için uğraştıklarını ifade etti.

 

‘ÖZEN GÖSTERİYORUZ’

Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bütçesiyle ekonominin atardamarı olan yol yapım çalışmalarına özel önem verdiklerini kaydeden Altepe, “Yol yapım çalışmalarına büyük özen gösteriyoruz. Şu anda da Ortaköy’den Muratköy’e, Soğukdere’den Maden’e, Gazelli’ye giden yolların çalışması sürüyor. Bir yandan yollar genişletiliyor, diğer yandan sağlıklı bir alt yapı hazırlanarak üzerine kaliteli asfalt dökülüyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X