Köyler parke döşeme istiyor

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, mahalle olan köylerden gelen talepleri karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Köyler parke döşeme istiyor

GÜRHAN ADANA

 

Taleplerin büyük çoğunluğunu yollara parke taş döşemesi oluşturduğunu belirten Çelik, 35 bin metrekare parke taş ihalesi yaptıklarını ve ihtiyacı olan mahallelere göndermeye başladıklarını bildirdi. Akçapınar Mahallesi’ndeki parke taş döşeme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Çelik, bu mahalleye toplam bin 200 metrekare parke taş getirildiğini anlattı. Çelik, “Fethiye, Selimiye, Karasıl, Ayaz, Söylemiş, Akçapınar, Karaamca ve Ebeköy Mahallelerine parke taşlar teslim edildi. Müteahhit firma taşları döşüyor. İhtiyacı olan mahallelere parke taş vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

KANALİZASYON

İçme suyu ve kanalizasyonu olmayan mahalleler için de girişimler yaptıklarını ifade eden Çelik, “Yolören Mahallesi’nin içme suyu sorununu çözdük. Çeltikçi ve Karasıl Mahallelerinin kanalizasyon sorununa da el attık. Bu mahalleler düz bir zemin üzerine kurulu olduğu için eğimde sıkıntı çıktı. Önümüzdeki günlerde bu sorun giderilecek ve bu iki mahallenin kanalizasyon işi ihaleye çıkarılacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X