Köyünde toprağa verilecek

Yaklaşık 1 yıldır tedavi gördüğü pankreas kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden eski CHP Milletvekili Kamer Genç için bugün saat 14.00’te İstanbul Kartal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlenecek. Genç, vasiyeti gereği yarın Tunceli’de, köyünde toprağa ve

Köyünde toprağa verilecek

Yaklaşık 1 yıl önce ABD’ye giden, geçen Ekim ayında da Türkiye’ye dönerek tedavisini burada sürdüren Kamer Genç, önceki gün hayatını kaybetmişti. Genç’in ölümünün ardından eşi Sevim Genç, kardeşi İmam Genç, kızı Seçil Genç Cominotti, amcasının oğlu Haydar Genç, CHP İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi ve Erdoğan Toprak ortak basın açıklaması yaptı.

76 yaşındayken hayatını kaybeden Kamer Genç için bugün saat 14.00’te Kartal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlenecek. Genç’in cenazesi yarın da Tunceli Cemevi’nde saat 10.00’da, Nazimiye Cemevi’nde de saat 12.00’de yapılacak törenlerin ardından, vasiyeti üzerine Ramazan Köyü’nde defnedilecek.

BAYRAK VASİYETİ

Kamer Genç’in son günlerinde yakınlarına, ”Beni Tunceli’ye tabutuma sarılı Türk bayrağı ile götürün” dediği öğrenildi. Hemşehrisi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün hayatını kaybetmeden birkaç saat önce Genç’i hastanede ziyaret ederek, “Allah şifalar versin, sağlık versin demenin ötesinde bir şey söylemek çok zor” demişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X