Kozlu Belediyespor Sahasının Önü Asfaltlandı

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu Belediyespor Tesisleri Mevkii önünden başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Kozlu’da tüm mahal…

Kozlu Belediyespor Sahasının Önü Asfaltlandı

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu Belediyespor Tesisleri Mevkii önünden başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Kozlu’da tüm mahallelerde süren asfalt, çevre düzenlemesi, ışıklandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tamamlanmak üzere olan asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun asfaltlanmamış hiçbir bölgesi kalmayacağını dile getirdi. Öncelikle altyapı, doğalgaz kazı çalışmaları biten bölgeleri asfaltladıklarını ifade eden Şahin, “Yüzeyi bozuk olan bölgeleri asfaltlıyoruz. Bu yıl 10 bin tona yakın asfalt dökeceğiz. Bu miktarın yarısından fazlasını şu ana kadar dökmüş bulunuyoruz. Kozlu’nun her mahallesinde çalışmalarımız devam ediyor. Öncelikle doğalgaz, elektrik ve PTT’nin çalışmalarını tamamladığı bölgeleri asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz ki bir daha kırılma olmasın. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bugün Kozlu Belediyespor tesislerimizin önünden başlayan asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu bölgede toz – toprak ve çamur sıkıntısı oluyordu. Biz bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için bir an önce çalışmalara başladık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X