Kozluca Süt Toplama Merkezi hizmete açıldı

İnegöl Belediyesi tarafından Kozluca Mahallesi’nde yaptırılan Süt Toplama Merkezi hizmete açıldı. Törene Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği Muhasip Üyesi Şaban Cetizli, Ziraat Odası Ba

Kozluca Süt Toplama Merkezi hizmete açıldı

ABDULLAH TANIŞ

Vizyon projelerin inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Aktaş, “Büyükşehir Yasası’ndan sonra artık kırsalda da tüm dinamiklerimizle varız. Belediyemiz, şehrimiz kırsalında yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek, kırsal kalkınmayı sağlayarak kırsaldaki ekonomik gelir düzeyini iyileştirmek, kırsalda kaliteli ve bilinçli üretim yapılmasına öncülük etmek adına hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.

KIRSAL KALKINMA…

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu kapsamda kurduğumuz Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüzle tarıma verdiğimiz önem ve desteği daha da arttırarak devam ettiriyoruz. Bu kapsamda alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız, köprü yapım çalışmalarımız, meydan düzenleme çalışmalarımız, kırsal mahalle camilerimizde bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız, çocuk parkı ve futbol sahası yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bütün bunların yanında kırsal kalkınma hedefi adına tarım ve çilek çalıştaylarından tarım fuarlarına, erken uyarı sistemi ve Çiftçi Malları Koruma Kurulundan ürün toplama merkezlerine, yine çiftçilerimizi desteklemek adına arı kovanı, ceviz ve kestane fidanı, sera örtüsü, ceviz soyma makinesi ve salça çekme makinesinden kırsalda her alanda tüm gücümüzle varız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X