Kozlukebir heyeti Panorama Bursa’ya hayran kaldı

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş şehirlerinden Yunanistan’ın Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Başkan Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Kozlukebir heyeti Panorama Bursa’ya hayran kaldı

Yunanistan’da yapılan mahalli seçimlerde Kozlukebir Belediye Başkanlığına seçilen Rıdvan Ahmet, Belediye Meclis Başkanı Mehmet Arnavut ve beraberindekilerle birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret etti. Dündar, Ahmet ve ekibini seçimleri kazanmalarından dolayı tebrik etti. Kozlukebir Belediyesi ile karşılıklı sosyal ve kültürel projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi tecrübeli bir belediye. Bizler, belediyenin rutin işleri olan temizlik, yol, su, asfalt ve kaldırım gibi klasik hizmetlerin yanında sağlık, eğitim, spor ve asayiş gibi vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üretiyoruz. Kardeş belediyelerimizle de karşılıklı iş birliğini güçlendirmek adına, daha çok sosyal ve kültürel ağırlıklı projeler geliştiriyoruz. Bu faaliyetler var olan bağları güçlendirirken, ülkeler arası ilişkilerin gelişmesine katkı sağlıyor” diye konuştu.

Başkan Dündar, Kozlukebir ile olan dostluk ve kardeşliği geliştirmek adına, Bağlarbaşı meydanına bir dostluk çeşmesi inşa edeceklerini belirterek, “Bunun dışında, çalışma imkanları konusunda da belediyelerimizin ilgili birimleri karşılıklı görüşerek, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuyor. Bunun geliştirilmesi için gerekli gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, “Öncelikli amacımız sizlerle tanışıp bir nezaket ziyaretinde bulunmak, mevcut ilişkilerin güçlendirilmesine katkı sağlamak. Sizin de ifade ettiğiniz gibi, karşılıklı iş birliğini güçlendirelim, sahip olduğunuz bilgi birikim ve tecrübelerinizden faydalanalım istiyoruz. Bize gösterdiğiniz sıcak ve samimi ev sahipliğiniz için de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Dündar, misafirlerine, Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak vizyon projelerinden olan Panorama Bursa 1326, Murat Hüdavendigar Lisesi ve Demirtaş Meydan ve Cami projelerinin maketlerini tanıtarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X