Kozmetik sektörü Bursa’da buluşacak

Kozmetik sektörünün Bursa’daki ilk ve tek fuarı olan Kozmetik ve Güzellik Fuarı (BUCOS) 8 Şubat’ta açılıyor.

Kozmetik sektörü Bursa’da buluşacak

ASLIHAN AYDIN

Network Fuarcılık ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi tarafından 8-11 Şubat tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’de gerçekleştirilecek fuar, kozmetik sektörünü buluşturacak. 

Fuarda bir çok etkinliğe de yer verilecek. Kozmetik uygulamalarında doğru ve yanlışlarla ilgili bilgilendirmeler, çeşitli defileler ve saç tasarımı gösterileri fuar süresince ziyaretçilerle buluşacak. Ziyaret ve eğitimlerin ücretsiz olduğu fuarı, şehir dışından bini aşkın profesyonelin gezmesi bekleniyor. 52 firmanın yer alacağı fuarda, çevre illerden gelecek ziyaretçiler için ulaşım imkanı sağlanacak. Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, BUCOS’un şirket olarak gerçekleştirecekleri ilk fuar organizasyonu olduğunu söyledi. 

Organizasyonun katılım ve etkinlikler açısından dolu dolu geçeceğini dile getiren Eker, “Doktorlar, hastane, klinik merkezi yöneticileri, kuaförler, güzellik uzmanları ve tüm vatandaşlarımız ziyaret edebilir. Estetik, dermotoloji, zayıflama, teknolojik ürünler, saç bakımı gibi konularda faaliyet gösteren önemli firmalar fuarda da yer alacak” dedi. 

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni ise İstanbul Ankara ve İzmir’e göre Bursa’da fuar sayısının az olduğunu belirterek, “Tüyap’ın yanına yeni bir katkı daha koymak adına Merinos AKKM de farklı alanlarda fuarlara ev sahipliği yapacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X