Krafth pazarlığı başladı

Bursaspor, bonservis için 550 bin Euro teklif etti.

Krafth pazarlığı başladı

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın savunmanın sağına düşündüğü ilk isim olan Emil Krafth’da için görüşmeler hızlandı. Kardemir Karabükspor’dan transfer edilen Erdem Özgenç’in yanına alternatif bir isim isteyen Sağlam önceki gün 21 yaşındaki İsveçli oyuncuyu yönetime sunmuştu. Ardından hemen harekete geçen yeşil beyazlılar Helsingborg kulübüyle temasa geçti. Bursaspor’un ilk etapta 550 bin Euro teklif ettiği öğrenildi. 

BEŞİKTAŞ’TA İSTEMİŞTİ

Geçen sezon 12 maça çıkan Krafth, 1 gol ve 1 asistle sezonu tamamlamıştı.  Kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu, 5 kez İsveç A Milli Takımı’nda, 15 kez ise İsveç U-21 Milli Takımlarında görev yaptı. 1.81 boyundaki oyuncuyu Ertuğrul Sağlam’ın yardımcısı Ömer Erdoğan’ın birçok defa izlemişti. Bu transferde de birçok içinde somut adımların atılması bekleniyor.  Bu arada genç İsveçli’ye bir dönem Beşiktaş’ta da talip olmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X