Kral formayı çok özledi!

Ligin ilk yarısında arka çapraz bağları kopan İnegölspor’un gol makinesi Raif Demir, play-off maçlarına yetişmeyi hedefliyor.

Kral formayı çok özledi!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor’da gol krallığı sevinci yaşayan Raif Demir, bu sezonun en şanssız futbolcularından biri durumunda. Bordo beyazlı takımın ligin 8. haftasında Kahramanmaraşspor deplasmanında sakatlanan ve çekilen MR’ın da arka çapraz bağda kopuk olduğu ortaya çıkan Raif uzun süredir forma giyememenin üzüntüsünü yaşıyor.

7 MAÇTA 6 GOL ATMIŞTI

Oynadığı bir çok maçta özellikle gol yollarında sıkıntı çeken İnegölspor’un yokluğunu fazlasıyla hissettiği Raif Demir bir yandan tedavisini olurken, diğer yandan ayağını güçlendirme çalışmaları yapıyor. İlk kez böylesine ağır bir sakatlıkla karşı karşıya kaldığını belirten Raif şunları söyledi: “Sezona iyi başlamıştım. 7 maçta 6 gol gol attım. Kahramanmaraşspor ile oynanan 8 hafta maçında rakip ceza alanında pozisyonda sakatlandım.”

PLAY-OFF’A YETİŞİRİM

“İlk aşamada çok şey anlamadım. Bir hafta sonra Körfez Birlikspor maçında sakatlığım tekrar nüksetti. Maçı yarıda bırakmak zorunda kaldım. Çekilen MR sonrasında arka çapraz bağda kopuk olduğu ortaya çıktı. Tabi ki çok üzüldüm. Şu an tedavilerim devam ediyor. Düz koşu ve güçlendirici hareketler yapıyorum. Oynamama rağmen, takımla her zaman birlikte olmaya çalışıyorum. Maçlarını izliyorum. Oynamak bir futbolcu için inanılmaz bir duygu. Şu an tedavim iyi gidiyor. Play-off’lara kalmamız halinde oynayacak duruma geleceğine inanıyorum. Beni üzen şey takımımın bana ihtiyaç duymasına rağmen formayı giyememek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X