Kraliçe Bursa’dan

Miss Turkey 2016’da zafer, aslen Yalova doğumlu olan ancak yaşamını Bursa’da sürdüren 19 yaşındaki Buse İskenderoğlu’nun oldu.

Kraliçe Bursa’dan

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Miss Turkey Güzellik Yarışması Antalya’da yapıldı. 20 finalistin podyuma çıktığı gecede birinciliği Bursa’da yaşayan ama aslen Yalovalı olan 19 yaşındaki Buse İskenderoğlu kazandı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 1. sınıf öğrencisi olan İskenderoğlu, tacını 2015 güzeli Bursalı Ecem Çırpan’dan devraldı. Buse İskenderoğlu, ülkemizi Miss World’te temsil edecek. 

SENA DERECEYE GİREMEDİ

Jürisinde Can Sandıkçıoğlu, Abdullah Oğuz, Ömür Uyanık, Yasin Soy, Yaprak Yapsa ve Amine Gülşe’nin yer aldığı yarışmada Tansu Sıla Çakır ‘Miss Turkey Universe’, Damla Figan ‘Miss Turkey Supranational’ ve Dilara Kurşun da ‘Miss Turkey İnternational’ kraliçesi ünvanlarının sahibi oldular. Yarışmaya Bursa’dan katılan 18 yaşındaki Sena Selki ise decereye giremedi.

TACI İADE ETTİ

Miss Turkey İnternational kraliçesi seçilen Çağla Çukurova, yarışma sonrası tacını iade etti. Yapılan açıklamada, ‘Şahsi kararı ve kendi isteğiyle yarışmadan çekilmiştir’ denildi.

Miss Turkey 2016 kraliçesi seçilen Buse İskenderoğlu, 19 yaşında, 1.81 boyunda ve 55 kilo. İskenderoğlu, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 1. sınıf öğrencisi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X