Kraliçeliği Bursa’da kutladı

Miss Turkey 2016 kraliçesi Buse İskenderoğlu, başarısını arkadaşları ve ailesinin kendisi için düzenlendiği sürpriz bir partiyle kutladı.

Kraliçeliği Bursa’da kutladı
ARKADAŞLARIYLA BİR ARADA…

 

Türkiye’nin en güzel kızının seçildiği Miss Turkey 2016’da kraliçelik tacını takmaya hak kazanan Buse İskenderoğlu, yaşamını sürdürüğü Bursa’da sürpriz bir partiyle karşılandı.

Arkadaşları ve ailesinin Sonset’te düzenlendiği partide büyük mutluluk yaşayan İskenderoğlu, ‘Sevdiklerim güzel bir sürpriz hazırlamış. Büyük bir şok yaşadım ve inanılmayacak kadar mutlu oldum. Hepsine teşekkür ederim’ diye konuştu.

OLUMSUZ YORUMLARI TAKMIYORUM…

Geçen yıl bazı olumsuzluklar nedeniyle katılamadığı yarışmada bu yıl kraliçe seçilen Buse İskenderoğlu, başarının haklı gururunu yaşıyor. Bundan sonraki hedefinin ‘Miss World’te Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu dile getiren Buse İskenderoğlu, ‘Daha sonra kendi kariyerim üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Kendime çok güveniyorum. Gelen hiçbir olumsuz eleştiriye takılmıyorum’ dedi. 

FIRAT TORAMAN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X