‘Kraliçeye halk karar versin’

Yeni albümü ‘Kim Kime Dum Duma’nın ilk röportajını Olay Çekirge’ye veren Kendi, kendilerini pop müziği kraliçesi ilan eden meslektaşlarına gönderme yaptı.

‘Kraliçeye halk karar versin’

FOTOĞRAF: FIRAT TORAMAN

TAÇ DEVRİ YAKLAŞIYOR

Kendi, altıncı albümü ‘Kim Kime Dum Duma’nın ilk televizyon programı için Olay TV’de ‘Renkli Hayatlar’a samimi açıklamalar yaptı. Başarılı ses, ‘Pop müzikte müthiş bir rekabet var. Ama ben kendilerini ‘kral’ veya ‘kraliçe’ ilan edenleri anlamıyorum. Bırakalım bu unvana halk karar versin. Demetler’in Handeler’in rekabetinin ardında yeni jenerasyon güçlü geliyor. Taç devir- teslim töreni yakındır’ dedi. 

APTAL SARIŞINI OYNAMAM

Ünlü olduğu ilk günden bu yana bir çok dizi teklifi aldığını da sözlerine ekleyen Kendi, bunların hiçbirini kabul etmediğini belirtti. Özellikle sıklıkla gelen ‘aptal sarışın’ rollerine direkt olarak red cevabı verdiğini sözlerine ekleyen Kendi, ‘Öyle bir rolü asla oynamam. Ama Farah Zeynep Abdullah gibi Hollywood kalitesindeki oyuncularla olacağım bir projeye de hayır demem’ diye konuştu. Kendi, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

YENİ YETENEKLERİN PEŞİNDE

Şarkıcı, adını taşıyan müzik şirketinde yeni yeteneklere şans verip onlara albüm yapacağını söyledi. 

KOZMETİK SEKTÖRÜNDE İDDALI

Bir süre önce kozmetik sektörüne el atan ve artık bayilikler veren Kendi, Bursalı hanımlarla da birlikte çalışabileceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X