Kritik 6 hafta

Ligin ilk yarısının tamamlanmasına az bir süre kaldı. Bursaspor, bu süreçte Galatasaray ve Beşiktaş’la deplasmanda karşılaşacak ve kaderini belirleyecek.

Kritik 6 hafta

İlk 10 haftadan 20 puan çıkaran Bursaspor, ligin ilk yarısının tamamlanmasına 6 hafta kala zorlu bir fikstürle karşı karşıya…

 

Mütevazi kadrosuyla bugüne kadar iyi işler çıkaran ve otoriteleri şaşırtan yeşil beyazlıların, üst sıralardaki konumunu bu 6 karşılaşma belirleyecek. Timsah ilk olarak cumartesi günü sahasında ligde zor günler geçiren ve 17.basamakta bulunan Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin olduğu haftada avantajı kullanmak isteyecek.

ZORLU DEPLASMANLAR

Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri 12.haftada ise TT Arena’da Galatasaray’ın konuğu olacak. Şuana kadar deplasmandaki tek mağlubiyetini Gaziantepspor’dan alan Bursaspor, Adanaspor, Fenerbahçe ve Alanyaspor’u dize getirmişti. Bir sonraki hafta Çaykur Rize’yi ağırlayacak olan yeşil beyazlılar, 14.haftadaki ise bu kez Beşiktaş deplasmanına çıkacak. Özellikle Galatasaray ve Beşiktaş deplasmanlarından alacağı sonuçlar merak edilen yeşil beyazlılar, iç sahada Antalya ve deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği randevuları ile ligin 16 haftalık ilk yarısını tamamlayacak. 17. haftaki Trabzonspor maçı ise ocak ayında oynanacak.

KALAN MAÇLAR

11.HAFTA: Bursaspor-Akhisar BG

12.HAFTA: Galatasaray-Bursaspor

13.HAFTA: Bursaspor-Ç.Rize

14.HAFTA: Beşiktaş-Bursaspor

15.HAFTA: Bursaspor-Antalya

16.HAFTA: Gençlerbirliği-Bursaspor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X