Kritik Divan toplantısı bugün yapılacak

Tüzük değişikliği ile yapılan çalışmaların açıklanacağı toplantıda Başkan Ali Ay gündemi değerlendirecek. Divana Bakan Faruk Çelik’te katılacak.

Kritik Divan toplantısı bugün yapılacak

Bursaspor’un Olağan Divan Kurulu toplantısı bugün Merinos Kongre Kültür Merkezi Muradiye Salonu’nda saat 18.00’de yapılacak.

Yeşil beyazlı kulüpte uzun süredir gündemde olan tüzük değişikliği ile çalışmalar bugünkü toplantıda ele alınacak.

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın ise kulübün mali durumuyla ilgili bilgiler vermesi ve özellikle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na yapılan eleştiriler hakkında konuşması bekleniyor.

Bu arada Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de, uzun bir aradan sonra bugünkü toplantıya katılacak.

Tüzük için gelin!

Bursaspor Divan Kurulu’nun Onursal Başkanı Kadir Şankaya, bugünkü toplantı öncesi üyelere çağrıda bulundu. Özellikle tüzük değişikliğiyle ilgili Divan’ın hazırladığı taslağa önem verdiğini belirterek, ‘Benim gibi tüm üyeler de önem vermeli çünkü, Divan Kurulu bu kulübün akil insanlarının oluşturduğu özel bir kuruldur… Yaptığı her icraat önemsenmeyi, dikkate alınmayı hak ediyor… Bursaspor’un geleceğini konuşacağımız toplantıya da üyelerimizin katılmalarını rica ediyorum. Bir önceki toplantının çoğunluk sağlanmaması nedeniyle ertelenmesi bizlere yakışmadı. Aynı tabloyu bir kez daha yaşamayalım’ dedi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X