Kritik görüşme kavgayla başladı

AK Parti’nin dokunulmazlık Meclis Anayasa Komisyonu’na geldi. Yoğun katılımın olduğu görüşmenin başında, AK Parti ile HDP’li milletvekilleri arasında yer kavgası yaşandı.

Kritik görüşme kavgayla başladı

AK Parti’nin dokunulmazlık teklifi, Meclis Anayasa Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı. Görüşme başlamadan AK Parti ile HDP’li arasında gerilim yaşandı. 

Milletvekillerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen görüşmede HDP’li milletvekilleri ayakta kaldı. HDP’li milletvekileri, basın mensuplarının görüşmelerin tamamını takip etmesini ve milletvekillerine yer bulunmasını istedi.

Ancak Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, yer araştırması yapıldığını ve en büyük salonun tercih edildiğini söyledi. Şentop’un “bu konuda kararı komisyon başkanının vereceğini” söylemesinin ardından HDP ile AK Partili milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

Karşılıklı hakaretleşmelerin yaşandığı tartışmada HDP’li milletvekillerinin ellerindeki suları AK Partili milletvekillerine attıkları görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X