Kritik maça skandal atama!

Vodafone Arena’da Timsah’ı yakan hakem Beşiktaş maçında yine düdük çalacak… Ligin ilk yarısında 2-1 biten maçta Marcelo’nun Harun’a yaptığı sert hareketi sarı kartla geçiştiren ve verdiği penaltılarla tartışılan Bülent Yıldırım, pazartesi günkü maçı da

Kritik maça skandal atama!

Spor Toto Süper Lig’de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Timsah Arena’da oynanacak Bursaspor ve Beşiktaş arasındaki haftanın en kritik 90 dakikasına Bülent Yıldırım atandı. Bilindiği gibi Yıldırım, ligin ilk yarısında Vodafone Arena’da oynanan ve siyah beyazlı takımın 2-1 galibiyeti ile sona eren mücadeleyi de yönetmiş ve verdiği kararlarla Bursaspor camiasının tepkisini çekmişti. 

YAN HAKEM DE AYNI

O mücadelede ilk yarının son saniyelerinde Marcelo’nun Harun Tekin’in yaptığı kasti hareketi sarı kartla geçiştiren Bülent Yıldırım verdiği iki penaltı kararıyla da eleştirilerin odağındaki isim olmuştu. Bu maçta Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Bilindiği Asim Yusuf Öz’de Vodafone Arena’daki karşılaşmada yine Yıldırım’ın yardımcılığını yapmıştı. Süper Lig’de en son Rizespor-Başakşehir maçını yöneten Yıldırım, 3-3 biten maçta da verdiği kararlarla oldukça tartışılmıştı. 

Spor Toto Süper Lig’de haftanın hakemleri şöyle: 

Yarın

16.00 M.Başakşehir-Gençlerbirliği: Alper Ulusoy  

19.00 Adanaspor-Trabzonspor: Yaşar Kemal Uğurlu  

19.00 Fenerbahçe-Antalyaspor: Mete Kalkavan  

Pazar

16.00 Osmanlıspor-Akhisar Belediyespor: Barış Şimşek  

19.00 Aytemiz Alanyaspor-Kardemir Karabükspor: Ümit Öztürk  

19.00 Gaziantepspor-Galatasaray: Hüseyin Göçek  

Pazartesi 

20.00 Bursaspor  – Beşiktaş: Bülent Yıldırım   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X