Kritik zirve

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ısrarla takımda kalmasını talep ettiği golcü oyuncu için yeşil beyazlılar 250 bin Euro veriyor, sarı kırmızılılar ise 500 bin Euro’dan aşağıya inmiyor.

Kritik zirve

Bursaspor gelecek sezon kadrosunda tutmak istediği Sercan Yıldırım transferinde mutlu sona ulaşmak istiyor. Sezon başında Galatasaray’dan satış opsiyonlu kiralık olarak renklerine bağlanan golcü futbolcu için iki kulüp arasındaki pazarlıklar yarın devam edecek. Sözleşmedeki satış opsiyon miktarı 750 bin Euro olan Sercan için bu rakamı aşağıya çekmenin uğraşını veren yeşil beyazlıların önerdiği rakam ise 250 bin Euro. 

MENAJER KİLİT ROLDE

Galatasaray yönetiminin ilk yapılan görüşmelerde 750 bin Euro diretmesinin ardından şuan rakamı 500 bin Euro düşürdüğü ve bu yönde talibini Bursaspor yönetimine ilettiği belirtildi. Sercan’ın menajerinin de yarın iki kulüp arasında yapılacak görüşmelerde kilit rol oynayacağı bildirildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kadroda mutlaka görmek istediği golcü futbolcu da Bursaspor’da kalmaya sıcak bakıyor. 

22 MAÇTA OYNADI

Bu sezon yeşil beyazlı formayla özellikle Hamza Hoca’nın iş başı yapmasından sonra kendini göstermeye başlayan Sercan 22 maça çıktı, 4 gol attı ve 5 asist yaptı. Son haftalarda yedek kulübesinde kalmasına rağmen 4-1 kazanılan Kasımpaşaspor karşısında galibiyette büyük rol oynayan tecrübeli futbolcuya Bursaspor yönetimi tarafından daha önce yıllık 750 bin Euro önerilmişti. Bu arada Galatasaray’la 2017 yılına kadar anlaşması bulunan Sercan sarı kırmızılı kulüple yaptığı sözleşmede de bir opsiyonunun olduğu iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X