Kritik zirve sonrası hükümetten ilk açıklama!

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara’da meydana gelen patlamanın ardından gerçekleşen güvenlik zirvesi sona erdi.

Kritik zirve sonrası hükümetten ilk açıklama!

MÜEZZİNOĞLU

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kızılay’da gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu 30 kişinin olay yerinde, 4 kişinin hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.

Başbakanlık Resmi Konut’taki toplantının çıkışında Ankara’daki terör saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Müezzinoğlu, Kızılay’da gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu olay yerinde 30 kişinin, hastanelerde ise 4 kişinin hayatını kaybettiğini dile getirdi. Olay yerinde ölen kişilerin en az 1’inin, muhtemelen ise 2’sinin terör olayını gerçekleştiren şahıslar olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, hastanelerde tedavi gören 125 kişinin 17’sinin sağlık durumunun kritik olduğunu kaydetti.

EFKAN ALA

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ankara Kızılay Meydanı’nda otobüs durağında bekleyen vatandaşlara yönelik bombalı araçla saldırı düzenlendiğini açıkladı. Ala, ”Sivil vatandaşlarımıza seyir halinde patlayıcı yüklü araçla saldırı düzenlenmiştir. Bu terörist saldırıyı milletçe lanetliyoruz ve bunu yapanların hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını teyiden bir kez daha söylüyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X