Krosçular altını kaptı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 53. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonu olan sporcuları ödüllendirdi.

Krosçular altını kaptı!

ERKAN SAĞLIK

 

Kastamonu’da düzenlenen 53. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası’nda Genç Kadınlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu olarak Bursa’ya büyük gurur yaşatan sporcuları Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ödüllendirdi. 

Avrupa’nın en iyi 8 takımının yarıştığı şampiyonada Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Nuran Satılmış, Gülnaz Uskun, Sümeyye Erol, Nazan Satılmış ve Bahar Atalay’lı kadrosuyla Bursa’nın gururu oldu. 

Gurur kaynağı oldunuz

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sporcuları tebrik edip altınla ödüllendirirken, ‘Ana branşlarımızdan bir tanesi de atletizm. Büyük bir başarıya imza attınız. Bursa adına gurur vesilesi oldunuz. Bu temponun artarak devam etmesi lazım. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Kısmetse Bursa’dan Olimpiyatlara gideceğiz. Hepinize bu başarı için teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız’ diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Kastamonu’da Genç Kadınlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan sporcuları ödüllendirdi. 

Büyükşehir Belediyespor yönetim Kurulu üyeleri İlhan Satık, İsmail Hakkı Arslan ve Muzaffer Karadeniz şampiyonluk kupasını Başkan Recep Altepe’ye taktim etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X