Krosun kraliçesi Büyükşehir

Sivas’ta gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi’nde Bursa ekibi, büyük ve genç kadınlarda zirveyi kaptırmadı.

Krosun kraliçesi Büyükşehir

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi’nin ilk kademesi 26 Ekim’de Sivas’ta yapılan mücadeleyle tamamlandı. Ligin ilk ayağını büyüklerde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Büyükşehir Belediyespor önde tamamlarken, Bursa ekibi genç kadınlarda da zirvenin sahibi oldu. Sivas’ta dört ayrı kategoride 53 takımın yarıştığı 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi 1. Kademe müsabakalarında kulüpler puan için, atletler ise Balkan Şampiyonası takımına girebilmek için mücadele verdi. Büyük kadınlarda Bursa ekibi, milli atletlerinin üstün grafiğiyle ilk kademeyi 13 puanla ilk sırada noktaladı.

RAKİP TANIMADI

Büyükşehir Belediyespor’dan Esma Aydemir, 6 kilometreyi takım arkadaşı Sevilay Eytemiş ile birlikte önde tamamlarken, bir saniye farkla ipi önde göğüsledi. Aydemir ve Eytemiş’in yanında Sabahat Akpınar’ın da dördüncü olmasıyla büyük avantaj yakalayan Bursa ekibi, 13 puanla ilk sırayı alırken, Üsküdar Belediyesi 25 puan yapabildi. Kasımpaşa ise 48 puanla üçüncülüğü elde etti. Genç kadınlarda da Büyükşehir Belediyespor zirveyi kaptırmadı. Büyüklerde olduğu gibi genç kadınlarda da zirveye çıkan Bursa ekibi, Sivas etabından 20 puan alırken, Fenerbahçe 30, Gaziantep Şölen ise 36 puanla ilk etabı bitirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X