Kuantum Motivasyon Destekli Kariyer Planlama Konferansı

Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, kariyer planlamada öğrencileri motive etmek amacıyla Kuantum Motivasyon Destekli Kariyer Planlama Konferansı düzenledi.

Kuantum Motivasyon Destekli Kariyer Planlama Konferansı

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi A Salonu’nda gerçekleşen konferansta, Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halim Ulaş tarafından verilen ve kuantum motivasyon destekli “Nasıl İşsiz Kalırım” konulu kariyer konferansı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Açılış konuşmasında Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nadiye Özer, bir çok üniversitede bulunan Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Atatürk Üniversitesi’nde de kurulmasını dilediğini belirterek, bir gelişme yolu olan kariyer planlama konusunda öğrencilere de motivasyon sağlamak ve kariyer planlama çalışmalarına rehber oluşturmak için düzenlenen etkinliğe desteğini esirgemeyen Doç. Dr. Halim Ulaş’a ve Kariyer Topluluğu’na teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X