Kubilay ayrılacak mı?

Menajerler tribünlerin tepkisini çeken genç forveti kiralık olarak Avrupa’ya götürmek istiyor. Werder Bremen kulübünün yetkililerinin Alanyaspor maçında 20 yaşındaki oyuncuyu takip ettiği öne sürüldü. Yaşananlardan etkilenen Kubilay’ın ayrılmak istediği v

Kubilay ayrılacak mı?

Bursaspor’un Alanyaspor maçının en çok konuşulan isimlerin başında Kubilay Kanatsızkuş geliyor. Teknik Direktör Paul Le Guen’in 11’de şans verdiği ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan genç forvet, oyundan alınırken de tribünlerinden tepkisini çekmişti. Taraftarların protestosuna alkışla karşılık veren ve ortamı daha da geren Kubilay, ardından soyunma odasının yolunu tutmuştu. Yaşanan bu gelişmeden sonra Kubilay’ın menajerinin oyuncusunu yurt dışında bir takıma kiralık olarak götürmek istediği öğrenildi.

ALMANLAR İZLEDİ

Avrupa’da talipleri bulunan Kubilay için Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen’in ısrarcı olduğu belirtildi. Alman kulübünden birkaç temsilcisinin 3-2’lik Alanyaspor maçını izlediği de öğrenildi. Özellikle geçen sezonun son bölümünde ve Alanyaspor maçı sırasında aldığı tepkilerden etkilendiği belirtilen Kubilay’ın ayrılma niyetinde olduğu ve Teknik Direktör Paul Le Guen’le bir görüşme yapacağı bildirildi.

BAŞKAN KARARSIZ

Bilindiği gibi Kubilay’ın menajerleri Avusturya kampı esnasında Teknik Direktör Paul Le Guen’le bir görüşme yapmış fakat Fransız çalıştırıcı oyuncusunun ayrılmasına onay vermemişti. Başkan Ali Ay’ın ise Kubilay Kanatsızkuş transferi için kararsız olduğu öğrenildi. 20 yaşındaki oyuncunun sergilediği performanstan memnun olmayan Ali Ay’ın gelecek tekliflere göre yol izleyeceği belirtildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X